Pentru Leo Messi, finala din Qatar va fi ultimul său meci la Cupa Mondială

Lionel Messi a confirmat că va juca ultimul său meci la Cupa Mondială atunci când Argentina va întâlni Franţa sau Maroc în finala de duminică din Qatar.

533 afișări
Imaginea articolului Pentru Leo Messi, finala din Qatar va fi ultimul său meci la Cupa Mondială

Pentru Leo Messi, finala din Qatar va fi ultimul său meci la Cupa Mondială

Messi a condus Argentina la o victorie cu 3-0 în faţa Croaţiei în semifinala de marţi şi va obţine cea de-a 172-a selecţie în weekend, când va încerca să aducă ţării sale primul său titlu la Cupa Mondială din 1986 încoace.

"Mă simt foarte fericit să pot realiza acest lucru, să îmi închei parcursul la Cupa Mondială jucând ultimul meu meci într-o finală", a declarat Messi pentru publicaţia argentiniană Diario Deportivo Ole.

"Mai sunt mulţi ani până la următoarea şi nu cred că voi reuşi să o fac. Şi să termin aşa, este cel mai bine", a adăugat căpitanul Argentinei.

Jucătorul de 35 de ani se află la a cincea sa Cupă Mondială, depăşindu-i pe cei patru ai lui Diego Maradona şi Javier Mascherano.

Cu cel de-al cincilea gol marcat în Qatar, el l-a depăşit şi pe Gabriel Batistuta ca cel mai bun marcator albiceleste la Cupele Mondiale, cu 11 goluri.

"Sunt foarte bune (recordurile), dar important este să reuşim să atingem obiectivul echipei, care este cel mai frumos lucru dintre toate", a adăugat Messi. "Suntem la un pas distanţă, după ce am luptat din greu, şi vom da totul pentru a încerca să reuşim de data aceasta".

Victoria de marţi a determinat mii de fani să iasă pe străzile din Argentina pentru a sărbători a şasea prezenţă a echipei naţionale în finala Cupei Mondiale.

Franţa întâlneşte Marocul în cealaltă semifinală, miercuri seara.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici