Pepene şi Pripici au ratat calificarea în sferturile probei de sprint individual la schi fond

Sportivi Paul Constantin Pepene şi Florin Daniel Pripici au ratat, marţi, calificarea în sferturile de finală ale probei de schi fond sprint individual de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, informează site-ul oficial al competiţiei.

67 afișări
Imaginea articolului Pepene şi Pripici au ratat calificarea în sferturile probei de sprint individual la schi fond

Pepene şi Pripici au ratat calificarea în sferturile probei de sprint individual la schi fond (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pepene a încheiat pe locul 65, cu timpul de trei minute, 51 de secunde şi 54 de sutimi, în timp ce Pripici a terminat pe poziţia 68, în trei minute, 52 de secunde şi 68 de sutimi.

Cel mai bun timp al calificărilor a fost obţinut de norvegianul Ola Vigen Hattestadt, trei minute, 28 de secunde şi 35 de sutimi.

În sferturile de finală ale probei de schi fond sprint individual s-au calificat sportivii clasaţi pe primele 30 de locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici