Peste 150 de participanţi din cel puţin 20 de ţări, la Europenele de snooker găzduite de Bucureşti

Peste 150 de concurenţi din cel puţin 20 de ţări vor participa la Campionatul European de snooker - juniori şi seniori echipe, la Bucureşti, în perioada 18-29 martie, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

181 afișări
Imaginea articolului Peste 150 de participanţi din cel puţin 20 de ţări, la Europenele de snooker găzduite de Bucureşti

Peste 150 de participanţi din cel puţin 20 de ţări, la Europenele de snooker găzduite de Bucureşti

"Este al treilea campionat european de snooker organizat în România, precedentele având loc în 2006, la Constanţa, respectiv în 2010, în Bucureşti. De data aceasta vorbim de o premieră, fiind două campionate în acelaşi timp: juniori, respectiv seniori echipe. Este o dovadă de potenţialitate şi indică o încredere pe care ne-o acordă asociaţia europeană de profil. Rezultatele noastre, obţinute în special începând cu 2007, anul înfiinţării Federaţiei Române de Snooker, alături de evaluările la care am fost supuşi de către organizaţia europeană, denotă faptul că suntem validaţi din punct de vedere al potenţialului la standardele europene de a organiza un astfel de eveniment. Ţara organizatoare are ocazia de a aduce un număr semnificativ de jucători în acest turneu, iar, pe de altă parte, pe plan naţional creşte vizibilitatea publică a snooker-ului", a declarat Francisc Tobă, preşedintele Federaţiei Române de Snooker.

Campionatul de juniori va avea loc între 18 şi 23 martie, iar cel de seniori (bărbaţi, femei şi master) între 23 şi 29 martie. Alături de cei peste 150 de participanţi, în Bucureşti se vor afla şi 26 de arbitri internaţionali de snooker.

Campionatul European de Snooker - Juniori (Under 21) şi cel de Seniori Echipe - categoria amatori se vor desfăşura în Complexul Hotelier Caro din Bucureşti, fiind organizate de Federaţia Română de Snooker şi EBSA - Asociaţia Europeană de Biliard şi Snooker. Evenimentele vor fi susţinute în parteneriat cu Innovation Travel. La 23 martie, Innovation Travel va organiza o Gală Naţională dedicată Snooker-ului, la care vor fi invitate, pe lângă participanţi şi organizatori, personalităţi din lumea culturii, sportului, turismului, politicii şi reprezentanţi ai mass-media.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici