Peste 300 de concurenţi la primul eveniment sportiv organizat de la începerea pandemiei în Sibiu

Peste 300 de concurenţi au participat duminică la Buonavista Duathlon Challenge, primul eveniment sportiv organizat în Sibiu de la începerea pandemiei.

541 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de concurenţi la primul eveniment sportiv organizat de la începerea pandemiei în Sibiu

Sursă foto: Facebook Sibiu Challenge

Buonavista Duathlon Challenge, cel mai inedit concurs din Sibiu, care îmbină alergarea cu mersul pe bicicletă, a avut loc duminică la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Peste 300 de concurenţi din toată ţara şi din străinătate au luat startul la ineditul concurs. Conform organizatorilor, dorul de o competiţie sportivă şi-a spus cuvântul anul acesta, locurile disponibile fiind ocupate într-un timp record.

Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, a concurat duminică pe bicicletă alături de sportiva olimpică participantă la proba de maraton, Daniela Cîrlan, la cursa de ştafetă feminin.

„A fost greu pentru mine 5 kilometri pentru că nu mai alerg de mult, decât aşa din când în când, când simt nevoia. Am tras un pic mai mult decât pot eu acum să alerg. Fiind competiţie întotdeauna te implici mai mult decât la o alergare cu o prietenă în parc”, a spus Daniela Cîrlan.

Preşedinta CJ Sibiu a mers 20 de kilometri cu bicicleta, de la Muzeul Satului până la Răşinari şi înapoi.

„Publicul din Sibiu şi-a dorit astfel de evenimente, se vede din participarea pe care au avut-o astăzi la acest duathlon, dar de regulă publicul sibian este amator de mişcare în aer liber, de sport, şi cred că a fost aşa un fel de gură de aer proaspăt primul eveniment sportiv”, a spus Daniela Cîmpean.

Participanţii s-au putut înscrie la una dintre cele 3 probe de concurs: Duathlonul Clasic (alergare + bicicletă + alergare) individual, Duathlonul Clasic (alergare + bicicletă + alergare) ştafetă şi Duathlon Family Asfalt, o cursă în care au fost implicaţi părinţi şi copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici