Peste 500 de poliţişti şi jandarmi vor asigura paza la FC Timişoara - Şahtior Doneţk

Un număr de 250 de jandarmi, o sută de poliţişti şi 180 de agenţi de pază vor fi mobilizaţi pentru a asigura ordinea la meciul de miercuri dintre F.C. Timişoara şi Şahtior Doneţk, considerat unul cu grad ridicat de risc.

7 afișări
Imaginea articolului Peste 500 de poliţişti şi jandarmi vor asigura paza la FC Timişoara - Şahtior Doneţk

Peste 500 de poliţişti şi jandarmi vor asigura paza la FC Timişoara - Şahtior Doneţk (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, 30.000 de spectatori sunt aşteptaţi să asiste la meciul de miercuri, de pe Stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara, echipa Şahtior Doneţk nefiind însoţită de suporteri.

La intrarea pe stadion, spectatorii sunt obligaţi să aibă asupra lor buletinele de identitate, minorii sub 14 ani trebuind să fie însoţiţi de un adult.

De asemenea, 48 de suporteri ai echipei FC Timişoara au interdicţie de a intra pe stadion, în cazul în care vor fi prinşi de jandarmi aceştia riscând dosar penal.

În schimb, suporterii care au primit interdicţie de a asista la meciurile din Cupa României pot merge la acest meci, cu condiţia de a avea asupra lor procesul verbal de contravenţie.

Potrivit sursei citate, meciul este considerat cu grad ridicat de risc.

FC Timişoara întâlneşte Şahtior Doneţk, miercuri, în manşa secundă a turului III preliminar al Ligii Campionilor, în tur scorul fiind 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici