Pierderi uriaşe pentru echipele din NBA dacă nu se reia campionatul

Meciurile din NBA au fost suspendate, joi, de teama coronavirusului. Americanii de la „Ticket Iq” au calculat cât vor pierde echipele dacă nu vor mai juca nicio partidă în acest sezon şi, evident, nu vor mai vinde niciun bilet. În total, 500 de milioane de dolari.

138 afișări
Imaginea articolului Pierderi uriaşe pentru echipele din NBA dacă nu se reia campionatul

Pierderi uriaşe pentru echipele din NBA dacă nu se reia campionatul

Cea mai mare gaură în buget o va avea Los Angeles Lakers. Echipa lui LeBron James va rămâne fără 82 de milioane de dolari. Suma colosală e aproape de două ori mai mare decât pierderile echipelor de pe locurile doi şi trei. New York Knicks va ieşi pe minus cu 46 de milioane de dolari, iar Golden State Warriors, cu 42 de milioane de dolari.

Americanii nu se gândesc să reia meciurile din NBA mai devreme de luna iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici