Piloţi din 6 ţări la a doua etapă din Campionatul Naţional de Drift pe circuitul Transilvania Motor Ring

Aproape 80 de piloţi din România, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Moldova şi Norvegia vor lua startul în acest weekend la a doua etapă din Campionatul Naţional de Drift 2023, care va avea loc pe circuitul Transilvania Motor Ring din Mureş, anunţă RoDrift.

73 afișări
Imaginea articolului Piloţi din 6 ţări la a doua etapă din Campionatul Naţional de Drift pe circuitul Transilvania Motor Ring

Se turează motoarele la Transilvania Motor Ring FOTO: Federaţia de Automobilism

După runda de la Arena Naţională din Capitală, acolo unde învingător a ieşit bulgarul Nikola Popov, caravana cailor putere a ajuns în Mureş în această săptămână, iar prezenţa piloţilor străini este la fel de numeroasă. Aceştia au fost deja prezentaţi joi seară la un centru comercial din Târgu Mureş, iar vineri au parte de primele antrenamente pe circuit. În total, 76 de concurenţi sunt aşteptaţi la start.

Pe lângă clasele Semi Pro şi Pro, etapa de pe Transilvania Motor Ring va programa şi runda dedicată clasei Street, acolo unde sunt acceptaţi piloţii la început de drum şi care vor să facă pasul spre un sport profesionist. Clasa Street a fost gândită încă de la început ca o platformă pentru atragerea doritorilor de adrenalină într-un mediu organizat, iar apoi transformarea acestora în piloţi profesionişti. La etapa din acest weekend vor fi prezenţi un total de 20 de concurenţi la street.

Printre piloţii profesionişti care s-au înscris la doua rundă se numără şi foştii campioni naţionali Răzvan Frăţianu, Sorin Ene, Claudiu Adam, Radu Moise şi Istvan Szabo. De asemenea, pe lângă Alice Ene, Natalia Iocsak şi Carla Olenici va mai exista un reprezentant feminin în Mureş, în persoana ucrainencei Anastasya Marisenkova.

Vineri, după antrenamente, acolo unde publicul va avea acces, seara va avea loc o petrecere RoDrift cu Partydul Kiss FM. Sâmbătă sunt programate antrenamente şi calificări, iar duminică vor avea loc battle-uri. Preţul unui bilet începe de la 35 de lei, iar acestea sunt disponibile pe platforma rodrift.ro. De asemenea, inclusiv evenimentul va putea fi urmărit în direct pe site. Fanii pot avea parte inclusiv de RoDrift Experience, să stea în dreapta pilotului preferat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici