Pilotul de Formula 1 Daniel Ricciardo lansează un decantor de vin inedit VIDEO

  • Pilotul australian al echipei McLaren-Mercedes este celebru (şi) pentru că obişnuieşte să bea şampanie pe podium din pantoful său sport.
  • Deseori, şi alţi colegi beau alături de el, aşa că Ricciardo a decis să creeze o replică a pantofului său, pentru ca vinul „să aibă gust de podium”.
1507 afișări
Imaginea articolului Pilotul de Formula 1 Daniel Ricciardo lansează un decantor de vin inedit VIDEO

FOTO St Hugo Wines

O victorie nu este completă fără un vin bun. Dar ce te faci dacă nu ai vasul potrivit pentru podium? Pilotul Daniel Ricciardo şi-a arătat nemulţumirea privind vasele de sticlă pentru vin, aşa ca a creat o replică după pantoful său.
 
Daniel Ricciardo obişnuieşte să bea şampanie după curse din propriul său pantof sport încă din 2014. Însă de acum are alternativa perfectă. 
 
Decantorul este lucrat manual, costă 700 de dolari şi există în ediţie limitată. Nu e de mirare din moment ce e nevoie de o sută de ore de muncă pentru crearea sa. Vine cu un certificat de autenticitate şi o scrisoare semnată de către Ricciardo.  
 
Sportivul şi-a lansat anul trecut propria linie de vin - DR2 în parteneriat cu St. Hugo din Australia. Desigur, DR2 face trimitere la iniţialele şi numărul maşinii sale de concurs. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici