Piţurcă: Ca joc suntem în grafic, nesperat de bine

Managerul echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al clubului, că formaţia sa este "în grafic" ca joc, chiar "nesperat de bine" şi a precizat că nici nu ştie pe loc se află gruparea olteană în clasamentul Ligii I.

26 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Ca joc suntem în grafic, nesperat de bine

Piţurcă: Ca joc suntem în grafic, nesperat de bine (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Sunt fericit, era foarte important să câştigăm. Acum deja mă gândesc la meciul cu Vaslui. Însă este foarte bine că am ajuns şi noi pe plus la «adevăr» şi se deschide portiţa, începem şi noi să visăm. Nu e important că am dat trei goluri, ci că am luat trei puncte. Nici nu ştiu pe ce loc suntem în clasament. Ca joc suntem în grafic, nesperat de bine. Jucătorii au început să joace fotbal şi se vede. După meciul cu Vaslui vom vedea dacă ne putem gândi la cupele europene. Va fi greu cu Vaslui, au jucători de valoare şi au avut şi câteva zile de odihnă în plus. Dar oltenii se refac repede. Nici nu mă gândesc ca stadionul să nu fie plin, chiar dacă nu e derbi", a spus Piţurcă.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa FC Braşov, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii I.

Partida Universitatea Craiova - FC Vaslui, din etapa a XII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici