Poli Iaşi, despre Luca Mihai, accidentat în meciul cu Dinamo: Are multiple fracturi craniene

  • Mijlocaşul echipei Politehnica Iaşi, Mihai Luca, accidentat duminică în partida cu Dinamo, este internat la Spitalul Elias din Capitală.
  • „Are multiple fracturi craniene, pometele deplasat. Încă este confuz şi prezintă stare de somnolenţă”, transmite luni clubul.
372 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi, despre Luca Mihai, accidentat în meciul cu Dinamo: Are multiple fracturi craniene

Poli Iaşi, despre Luca Mihai, accidentat în meciul cu Dinamo: Are multiple fracturi craniene

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a clubului Politehnica Iaşi, starea lui Luca Mihai este stabilă.

„Mijlocaşul se află într-o rezervă la Spitalul Elias din Bucureşti şi medicii fac, în continuare, investigaţii pentru stabilirea unui diagnostic exact. Are multiple fracturi craniene, pometele deplasat. Încă este confuz şi prezintă stare de somnolenţă. În urma loviturii primite de la adversar în minutul 29 al meciului din deplasare cu Dinamo, Luca a căzut pe teren în stare de inconştientă şi intervenţia imediată a asistentului medical al clubului nostru, Andrei Gîdea, precum şi a medicilor de pe ambulanţă l-a ajutat să devină conştient. Prezenta sângerări la urechea dreaptă şi respira cu dificultate, însă şi-a recunoscut părinţii la maşina salvării, chiar dacă nu era coerent în vorbire”, au transmis, luni, reprezentanţii clubului din Iaşi.

Aceştia arată că sunt în permanentă legătură cu medicii şi familia lui Luca şi au „toată încrederea că tânărul nostru jucător va reveni cât mai curând în vestiar alături de colegii săi”.

Partida Dinamo-Poli Iaşi, desfăşurată duminică, s-a terminat cu scorul de 1-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici