Poli Iaşi - Unirea Urziceni, scor 0-2

Formaţia Unirea Urziceni a câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), partida susţinută în faţa echipei Politehnica Iaşi, în cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I.

58 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi - Unirea Urziceni, scor 0-2

Dan Petrescu, antrenorul echipei Unirea Urziceni (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile echipei oaspete au fost marcate de Dănălache '5 şi Ricardo Gomes '9.

În minutul 5, formaţia din Urziceni a deschis scorul după ce atacantul Dănălache a înscris cu un şut de la marginea careului de 16 metri.

Mijlocaşul Ricardo Gomes a dus scorul la 2-0 pentru oaspeţi înscriind din interiorul careului, după o centrare venită de pe partea dreapta de la Dacian Varga.

În mintunul 59, Dănălache a trimis un şut de la 10 metri care loveşte bara porţii apărate de goalkeeperul echipei moldave.

Poli Iaşi: 12 Pleşca - 77. Buta, 3. Onuţ, 28. C. Munteanu, 23. Ad. Ilie - 16. Viveiros, 25. Milea (8. Ignatov '68), 7. Bersnjak, 13. Bratu - 9. Bâlbă (11. M. Oprea '23, 21. Lamine Diarra '60), 10. Cristea. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Urziceni: 1. Arlauskis - 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 22. B. Fernandes, 19. Brandan (20. Bârlădeanu '84) - 9. Varga (5. Todoran '77), 3. R. Gomes, 17, Burns, 30. V. Frunză - 14. Rusescu, 15. Dănălache (7. Bilaşco '88). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Bratu '88 / Arlauskis '78

Partida de la Iaşi a fost condusă de o brigadă de arbitri formată din Cristian Balaj (central), Florin Stănescu şi Ovidiu Artene (asistenţi), Marius Bocăneală (rezervă).

Observatorii acestui joc au fost Ioan Mureşan şi Hacic Garabet.

La jocul de pe stadionul Emil Alexandrescu au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici