Video Poli Iaşi, victorie cu Sepsi. 3-1. Revanşă pentru Cupă şi presiune URIAŞĂ pe Dinamo în lupta pentru salvare

  • Poli Iaşi a reuşit să-şi ia revanşa în faţa celor de la Sepsi după înfrângerea din semifinalele Cupei României.
  • 30 de fani ieşeni au cântat în faţa stadionului pe tot parcursul partidei.
  • Poli Iaşi a urcat deasupra locurilor retrogradabile în urma victoriei cu 3-1.
319 afișări
Poli Iaşi a câştigat partida de duminică de pe propriul teren contra celor de la Sepsi, scor 3-1. Învinşi în Cupa României cu 5-1 de echipa din Sfântul Gheorghe, Poli Iaşi şi-a luat revanşa în campionat.
 
Luckassen a deschis scorul în minutul 25 după o gafă mare a lui Niczuly care a ratat degajarea şi i-a permis atacantului de la Poli să înscrie. Fulop a egalat pentru Sepsi chiar înainte de pauză cu o lovitură de cap. Imediat după reluarea jocului, Tincu a trimis în propria poartă, pentru ca Horsia să stabilească scorul final al partidei.
 
În urma acestei victorii, Poli Iaşi acumulează 21 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt, cea care are însă două partide mai puţin disputate. Cei de la Iaşi au fost susţinuţi la partidă de aproximativ 30 de suporteri care au cântat pe tot parcursul meciului de la poarta stadionului, accesul lor în arenă nefiind permis.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici