Pompiliu Bixi Mocanu, comandant CSA Steaua: Suntem foarte supăraţi faţă de ceea ce s-a întâmplat

Pompiliu Bixi Mocanu, comandantul CSA Steaua, a vorbit, luni, în direct la ProSport LIVE, despre situaţia Stelei după ratarea promovării în Liga 3 pentru al doilea an consecutiv.

361 afișări
Imaginea articolului Pompiliu Bixi Mocanu, comandant CSA Steaua: Suntem foarte supăraţi faţă de ceea ce s-a întâmplat

Pompiliu Bixi Mocanu, comandant CSA Steaua: Suntem foarte supăraţi faţă de ceea ce s-a întâmplat

Cel care conduce destinele clubului Militar a anunţat că se va face o analiză, pe care o pregăteşte Marius Lăcătuş, încă antrenorul roş-albaştrilor, şi care va fi analizată foarte bine.

Steaua a fost învinsă de Carmen cu 1-0, în Regie, în meciul decisiv pentru barajul de promoare în Liga 3. Bixi Mocanu spune că proiectul echipei de fotbal va continua chiar şi fără Marius Lăcătuş. Comandantul clubului Steaua nu vrea să ia decizii la cald.

"Suntem foarte supăraţi, dezamăgiţi faţă de ceea ce s-a întâmplat, am vorbit cu Neagoe, responsabilul echipei, dar şi cu antrenorul Marius Lăcătuş. O să luăm măsuri ziele astea, care vizează partea organizatorică, dar şi faţă de cei care se ocupă de activitatea echipei. (n.r. - Lăcătuş) Mi-a prezentat câteva argumente şi concluzii faţă de jocul de ieri, o să o pună şi pe hârtie. Când va fi gata vom avea documentul şi vom analiza. Echipa va contiuna, cu mine ,fără mine, e echipa clubului. Cu sau fără Marius Lăcătuş.

Noi facem analiza şi vedem dacă mergem cu aceaşi echipă managerială sau cu aceaiaşi antrenori. Lăcătuş are o opţiune de onoare, îşi asumă rezultatele, e dezamăgit, supărat... M-am legat sufleteşte de el, sincer aş vrea să mai aşteptăm un pic cu decizia şi apoi vă anunţăm", a spus Pompiliu Bixi Mocanu, luni, în direct la ProSport LIVE.

Steaua a ratat pentru al doilea an promovarea în Liga 3. Anul trecut, Rapid le-a luat faţa roş-albaştrilor şi au mers la baraj, apoi au urcat în al treilea eşalon din fotbalul românesc, acum a venit rândul celor de la Carmen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici