Ponta speră ca dosarul "Valiza" să nu intre în dezbaterea UEFA, iar Steaua să rămână în Liga I

Premierul Victor Ponta speră ca dosarul "Valiza" să nu intre în dezbaterea UEFA, iar Steaua să rămână în prima ligă, considerând că această echipă este un fenomen social.

2850 afișări
Imaginea articolului Ponta speră ca dosarul "Valiza" să nu intre în dezbaterea UEFA, iar Steaua să rămână în Liga I

Ponta speră ca dosarul "Valiza" să nu intre în dezbaterea UEFA, iar Steaua să rămână în Liga I (I,agine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Sper să nu ajungă nicio valiză pe masa UEFA. Înţeleg că s-au confiscat banii, sunt bineveniţi la buget, însă nu doar ca stelist - eu sunt stelist de foarte mulţi ani, înainte ca Becali să fie stelist - , dar ca român evident că îmi doresc ca Steaua să rămână în Divizia A. Nu vreau să se supere niciun alt suporter al altei echipe, totuşi Steaua e un fenomen social. La câte necazuri avem acum, daca se ia şi această plăcere ar fi foarte rău", a spus Ponta la RTV.

El nu a comentat la remarca moderatorului potrivit căruia nu are ce suporter al altei echipe să se supere, deoarece Rapid a fost retrogradată, iar Craiova este desfiinţată.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, marţi, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă. Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals. Fiind vorba de un caz de corupţie în fotbal, UEFA ar putea dicta sancţiuni împotriva echipei Steaua, care riscă să fie exclusă din Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici