Popa: Dacă nu se rezolvă problema financiară, nu mai vin la Poli Iaşi

Tehnicianul Ionuţ Popa a declarat, miercuri, că va continua ca antrenor al formaţiei Poli Iaşi şi în retur doar în cazul în care se vor rezolva problemele financiare ale clubului.

14 afișări
Imaginea articolului Popa: Dacă nu se rezolvă problema financiară, nu mai vin la Poli Iaşi

Popa: Dacă nu se rezolvă problema financiară, nu mai vin la Poli Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă nu se rezolvă problema financiară, nu mai vin la Poli Iaşi! Sper ca după şedinţa Consiliului de Administraţie, care ar trebui să aibă loc în această săptămână, să se rezolve problema banilor şi să ne apucăm de treabă. Vreau să se achite toate datoriile şi să se asigure 700.000 de euro pentru a putea începe pregătirile. Dacă nu, asta e, stau pe tuşă până la finalul campionatului", a spus Popa.

M-am săturat să tot lucrez cu oameni nemulţumiţi. Ce vină am eu?! De ce să-mi distrug eu sănătatea? Eu am spus de atâtea ori că se va intra în criză, dar nimeni nu m-a băgat în seamă", a mai adăugat tehnicianul.

Preşedintele clubului ieşean, Sorin Boca, a afirmat că nu a luat în calcul o altă variantă pentru postul de antrenor, sperând că problemele se vor rezolva: "Am discutat cu domnul Popa şi mi-a spus că sunt şanse mici să mai continue. Ştiu care sunt doleanţele sale, dar nu pot să-i promit nimic până când nu are loc şedinţa Consiliului de Administraţie"

"Deocamdată, nu am căutat o altă variantă pentru postul de antrenor, pentru că domnul Popa mai are contract cu noi un an şi jumătate. Eu continui să fiu optimist şi să cred că toate problemele se vor rezolva în cel mai scurt timp", a mai precizat Boca.

Citeşte şi:

Boca: În ianuarie se va decide viitorul Politehnicii Iaşi

Popa: Poli Iaşi este în faliment

Ionuţ Popa: Pot să aduc un investitor care să preia 52 la sută din acţiunile de la Poli Iaşi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici