Popa: Poli Iaşi este în faliment

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, duminică, la un post de televiziune local, că gruparea ieşeană se află în faliment, după ce Consiliul Local şi-a retras sprijinul financiar.

16 afișări
Imaginea articolului Popa: Poli Iaşi este în faliment

Popa: Poli Iaşi este în faliment (Imagine: Mediafax Foto)

"Situaţia la Poli Iaşi este foarte clară. Echipa este în faliment. Nimeni nu m-a crezut când am tot spus că lucrurile nu merg într-o direcţie bună. Nu s-au dat salariile la jucători de atâtea luni, mai rău ca la Divizia C. Am văzut că domnul Simirad (n.r. - Constantin Simirad, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi) a spus că nu mai dă bani Politehnicii Iaşi. Eu ştiu că el nu iubeşete sportul şi nu am ce spune mai mult. Însă, dacă aş fi în locul lui Bâlbă, pe care l-a jignit, eu l-aş da în judecată", a spus Popa.

Ionuţ Popa a precizat că este deranjat de faptul că primarul Gheorghe Nichita nu s-a ţinut de cuvânt: "În vară, când a câştigat alegerile, primarul Gheorghe Nichita mi-a promis că va face din Politehnica o formaţie de cupele europene. Am urmărit cu preşedintele Boca, la mine acasă, patru zile în continuu DVD-uri cu jucători pe care i-am putea aduce. Până la urmă, în cantonamentul din vară, mi-am dat seama că nu sunt banii cu care aş putea aduce jucătorii pe care îi vreau".

Întrebat dacă va continua la Poli Iaşi, Popa a răspuns în stilul său caracteristic: "Eu sunt la Arad şi joc tenis de masă cu un bun prieten. Dacă lucrurile merg cum merg la Poli Iaşi, poate mă bag şi eu portar la echipa de tenis de masă de la Politehnica Iaşi. Ce să zic? Văd că presa mă trimite la U Cluj, la UTA, în Ungaria... În vară am avut discuţii cu cei de la Honved Budapesta, însă am decis să rămân la Iaşi. Şi acum cei de la Honved trag de mine, dar eu sunt mai ieşean decât mulţi ieşeni".

Citeşte şi:

Ionuţ Popa: Pot să aduc un investitor care să preia 52 la sută din acţiunile de la Poli Iaşi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici