Portugalia lui Ronaldo, trimisă la baraj de Serbia. Lusitanii au pierdut acasă în ultima etapă

Serbia a obţinut duminică noapte biletele pentru Cupa Mondială din Qatar după 2-1 cu Portugalia chiar la Lisabona! Lusitanii, în frunte cu Cristiano Ronaldo, merg astfel la baraj.

954 afișări
Imaginea articolului Portugalia lui Ronaldo, trimisă la baraj de Serbia. Lusitanii au pierdut acasă în ultima etapă

CR7 avea bagajele făcute pentru Qatar

Meciuri pasionante în ultima etapă din calificările europene pentru Cupa Mondială de fotbal din Qatar. În  Grupa A din preliminarii, Portugalia nu trebuia să piardă acasă cu Serbia lui Dragan Stoikovic, ca să se califice la turneul final din 2022.

Dacă nu pierdea acasă, cu Serbia, Portugalia se califica la Cupa Mondială din 2022. Totuşi, lusitanii conduşi din teren de Cristiano Ronaldo au fost doborâţi de elevii lui Dragan Stojkovic.

Renato Sanches a deschis scorul în minutul 2, iar totul părea că merge ideal pentru gazde. Totuşi, Dusan Tadic a egalat în minutul 33, profitând de intervenţia nesigură a lui Rui Patricio.

Curajoasă, Serbia a ţinut mai mult de minge în a doua parte, iar strategia aleasă a dat roade: în minutul 90, Aleksandar Mitrovic, cu capul, a înscris golul izbăvitor. Golul victoriei, care o califică pe Serbia direct la Cupa Mondială din 2022.

Imediat după fluierul final, rezervele şi membrii staff-ului tehnic al oaspeţilor au „invadat” terenul, sărbătorind marea reuşită a naţionalei.

În altă parte a terenului, Cristiano Ronaldo era prăbuşit pe gazon, cu lacrimi în ochi. Acum trebuie să treacă de baraj pentru a ajunge la Cupa Mondială, foarte probabil ultima din cariera sa.

Care sunt regulile play-off-ului? Celor 10 vicecampioane din grupe li se vor alătura cele mai bune două echipe din Liga Naţiunilor necalificate. Cele 12 echipe vor fi împărţite în trei grupe de câte patru care vor juca semifinale şi finale într-o singură manşă. Mai departe se califică 3 formaţii.

Cele mai bune 6 vicecampioane vor fi cap de serie, iar fiecare semifinală va opune un cap de serie unei alte formaţii care nu este cap de serie. Perechile vor fi stabilite printre tragere la sorţi programată pe 26 noiembrie, la Zurich.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici