Presa belgiană: Anderlecht ar fi fericită cu un punct

Publicaţia belgiană De Standaard a scris, joi, înaintea meciului FC Timişoara - Anderlecht Bruxelles, din grupa A a Ligii Europa, că oaspeţii ar fi foarte mulţumiţi să nu piardă.

17 afișări
Imaginea articolului Presa belgiană: Anderlecht ar fi fericită cu un punct

Presa belgiană: Anderlecht ar fi fericită cu un punct (Imagine: Alexandru Hrenciu/Mediafax Foto)

"Anderlecht ar fi fericită cu un punct. Anderlecht îşi pune uniforma de Europa, iar asta înseamnă apărare şi speranţa că va apărea o şansă. Băieţii lui Jacobs ar semna cu ambele mâini pentru un punct. Timişoara e un oraş tipic pentru estul Europei, pe de o parte maşini luxoase, pe de alta Dacii sărăcăcioase. Cuceritorii primului loc în campionatul României vor să ocupe şi un loc de calificare în Liga Europa", a scris sursa citată, care prezintă şi echipa probabilă a belgienilor: Proto, Gillet, Mazuch, Juhasz, Deschacht, Kruiswijk, Biglia, Sare, Kanu, Boussoufa, Lukaku.

Atacantul Lucas Biglia spune că a vorbit cu Juan Culio de la CFR Cluj, care i-a oferit informaţii despre FC Timişoara. "Am vrea toate cele trei puncte, am face şapte şi am rămâne în fruntea grupei. Am vorbit cu compatriotul meu Culio, cu care am jucat la Independiente, iar acum e la CFR Cluj. Mi-a spus că Timişoara e o echipă împotriva căreia e foarte greu şi neplăcut să joci. Se apără în bloc şi mizează pe contraatac", a spus Biglia.

Fundaşul Roland Juhasz a precizat că Anderlecht va juca la victorie şi că este familiarizat cu zona Timişoarei, familia sa locuind în Ungaria, aproape de graniţa românească.

Ondrej Mazuch a menţionat că nivelul campionatului românesc este mai scăzut decât cel din Belgia, astfel explicându-se diferenţa mare de scor cu care Timişoara a câştigat în faţa echipei Ceahlăul: 6-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici