Presa din Argentina scrie că Sergio Aguero şi Giannina Maradona s-au separat

Presa din Argentina scrie că fotbalistul echipei Manchester City, Sergio Aguero, şi Giannina Maradona s-au separat, cei doi având mari divergenţe în ultimele luni.

259 afișări
Imaginea articolului Presa din Argentina scrie că Sergio Aguero şi Giannina Maradona s-au separat

Presa din Argentina scrie că Sergio Aguero şi Giannina Maradona s-au separat (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Se pare că ultimul scandal ar fi pornit după ce tatăl Gianninei, Diego Maradona, a anunţat că va fi din nou tată, soţia sa, Verónica Ojeda, fiind însărcinată. Presa scrie că Giannina este extrem de supărată după ce a aflat această veste, spre deosebire de Sergio, care i-a luat apărarea socrului, cu care se înţelege foarte bine.

Un alt motiv de dispută este băieţelul lor, Benjamin, născut în 2009. "De fiecare dată când Sergio joacă în deplasare, Gianinna merge în cluburi şi Benjamín rămâne singur. Ea crede că el nu va afla, dar el ştie tot şi s-a săturat", susţin apropiaţii celor doi. Nici relaţia Gianninei cu socrii nu este prea bună. Ea îl duce pe Benjamin la bunicii lui doar când este prezent şi Sergio: "Dacă el nu este, ea face tot posibilul ca ei să nu-l vadă. Le propune ore de vizită în care ştie că ei nu pot", mai spun sursele citate.

Toată situaţia l-ar fi obosit pe jucător, care a decis să se despartă, însă Giannina i-a cerut să nu facă asta şi i-a promis că se va schimba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici