Presa engleză: Liverpool trebuie să fie atentă la Bogdan Stancu şi Cristian Tănase

Presa engleză notează, joi, înaintea meciului Steaua - FC Liverpool, din grupa K a Ligii Europa, că echipa engleză trebuie să fie atentă la jucătorii stelişti Bogdan Stancu şi Cristian Tănase, care i-ar putea pune probleme.

93 afișări
Imaginea articolului Presa engleză: Liverpool trebuie să fie atentă la Bogdan Stancu şi Cristian Tănase

Cristian Tănase (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Daily Mirror notează că Stancu este cel mai bun marcator al Stelei în acest sezon. "Liverpool trebuie să fie atentă la Bogdan Stancu (...). Şi Cristian Tănase ar putea cauza probleme echipei lui Roy Hodgson", menţionează sursa citată.

Imscouting.com consideră că echipa Liverpool ar trebui să fie atentă la Steaua, în afară de Stancu şi Tănase, şi la Pantelis Kapetanos, Florin Gardoş şi portarul Ciprian Tătăruşanu. "Stancu se pare că se află în atenţia formaţiilor Liverpool şi Arsenal. Este un atacant talentat, care poate înscrie aproape din orice poziţie. Este un jucător rapid şi foarte dinamic", scrie site-ul citat despre Bogdan Stancu.

Confom The Guardian, Liverpool ar putea evolua, în meciul cu Steaua, în următoarea formulă: Reina - Kelly, Kyrgiakos, Wilson, Fabio Aurelio - Lucas, Poulsen - Shelvey, J. Cole, M. Jovanovici - Ngog.

Partida Steaua - FC Liverpool, contând pentru etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, se va disputa, în această seară, de la ora 20.00. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV. În tur, "cormoranii" s-au impus cu scorul de 4-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici