Preşedintele Băsescu a trimis o coroană de flori pentru Marian Cozma

Preşedintele României, Traian Băsescu, a trimis o coroană de flori pentru handbalistul Marian Cozma, al cărui trup neînsufleţit a fost adus, miercuri dimineaţă, la casa părintească din cartierul Tei din Bucureşti.

10 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu a trimis o coroană de flori pentru Marian Cozma

Preşedintele Băsescu a trimis o coroană de flori pentru Marian Cozma

Coroana preşedintelui a fost adusă de consilierul prezidenţial Mariana Bitang.

De asemenea, primarul Sectorului 2 din Capitală, Neculai Onţanu, i-a adus un omagiu lui Marian Cozma şi a venit cu o coroană, la fel ca şi membri ai galeriei Dinamo, Peluza Cătălin Hâldan.

Trupul neînsufleţit al handbalistului Marian Cozma, ucis în Ungaria, a ajuns în casa părintească din cartierul Tei din Bucureşti, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 03.00, fiind întâmpinat la sosire de aproximativ 300 de persoane. Sicriul a fost purtat de la maşina mortuară şi până în casă de colegii lui Marian Cozma de la echipa naţională. La sosirea cortegiului funerar au fost prezenţi jucători de la echipele de handbal masculin Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, precum şi preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu.

Componentul naţionalei României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic.

Citeşte şi:

Marian Cozma a ajuns în casa părintească

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici