Preşedintele clubului ŢSKA Moscova, spitalizat după ce a fost bătut de persoane necunoscute

Preşedintele clubului de baschet masculin ŢSKA Moscova, Andrei Vatutin, a fost spitalizat după ce a fost lovit, luni seară, de persoane necunoscute care au folosit un ciocan de cauciuc, informează presa rusă.

145 afișări
Imaginea articolului Preşedintele clubului ŢSKA Moscova, spitalizat după ce a fost bătut de persoane necunoscute

Preşedintele clubului ŢSKA Moscova, spitalizat după ce a fost bătut de persoane necunoscute (Imagine: www.cskabasket.com)

Potrivit medicilor, Vatutin a suferit răni de gravitate medie la cap, la mâini şi la picioare, starea sa fiind stabilă. Incidentul a avut loc în apropierea locuinţei oficialului, în momentul în care acesta ieşea dintr-un magazin şi se îndrepta către maşina sa. Poliţia a deschis o anchetă.

Andrei Vatutin, în vârstă de 42 de ani, a devenit preşedintele ŢSKA Moscova în 2009, după ce a mai fost jurnalist la Itar-Tass, şef al serviciului de presă şi asistent al mangerului general al Federaţuiei Ruse de Baschet, adjunct al directorului general al clubului Ural Great Perm şi după ce a mai ocupat diferite funcţii la gruparea din capitala Rusiei, în cadrul căreia se află din 2002.

ŢSKA Moscova este cel mai titrat club din VTB United League, competiţie profesionistă care reuneşte cluburi din Europa de est şi de nord, şi a treia cea mai de succes echipă din Euroligă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici