Preşedintele CS Oltchim: Vom discuta astăzi cu Neagu şi Vizitiu

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că va discuta, în această după-amiază, cu jucătoarele Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu de la Rulmentul Braşov, care au fost declarate libere de contract, pentru un posibil transfer la gruparea din Râmnicu Vâlcea.

15 afișări
Imaginea articolului Preşedintele CS Oltchim: Vom discuta astăzi cu Neagu şi Vizitiu

Preşedintele CS Oltchim: Vom discuta astăzi cu Neagu şi Vizitiu

"Rămâne să luăm legătura cu ele, să vedem ce şanse avem, pentru că probabil vor avea mai multe oferte. Pe noi ne interesează amândouă jucătoarele, dar acum rămâne de văzut în ce măsură suntem băgaţi în seamă. Trebuie să vedem care sunt şi pretenţile lor. Noi deocamdată nu avem probleme financiare, dar nici nu ne putem hazarda în oferte absurde tocmai pentru a nu ajunge în aceeaşi situaţie. Tocmai de aceea vom discuta cu ele să vedem dacă ne putem înţelege sau nu", a spus oficialul clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

"Noi ne cunoaştem puterea, ştim ce putem oferi, iar dacă pretenţiile sunt mai mari, ne pare rău, se vor duce în altă parte şi nu va fi nicio problemă. Le vom contacta începând din după-amiaza acestei zile (n.r. - marţi) şi vom vedea ce va fi. Până acum nu le-am contactat din mai multe cauze şi nu am vrut nici să ne stricăm relaţia cu echipa din Braşov", a mai spus Gavrilescu.

Citeşte şi:

Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu, libere de contract

Voina: Cine nu şi-ar dori jucătoare precum Neagu şi Vizitiu?

Muller încă speră să nu le piardă pe Neagu şi Vizitiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici