Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Grecia a demisionat

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Grecia, Vasilis Gagatsis, a demisionat, joi, după 11 ani petrecuţi în această funcţie, invocând motive personale.

12 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Grecia a demisionat

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Grecia a demisionat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gagatsis, în vârstă de 53 de ani, de profesie avocat, a fost extrem de criticat în ultima vreme pentru administrarea federaţiei, mai ales după ce publicaţia Real News a dezvăluit datoriile mari pe care le are forul pe care îl conduce.

Vicepreşedintele Vasilis Hatziapostolou va asigura interimatul până la alegerile programte la 24 ianuarie.

Un purtător de cuvânt al forului a anunţat că această demisie nu va avea niciun impact în privinţa menţinerii în funcţie a selecţionerului Otto Rehhagel, numit personal de Gagatsis şi aflat sub contract până la Cupa Mondială din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici