Preşedintele Fiorentinei a încercat să-l consoleze pe Mutu

Atacantul român Adrian Mutu, care părea afectat de decizia TAS la antrenamentul efectuat, vineri, împreună cu coechipeiri de la Fiorentina, a fost consolat de preşedintele clubului din Florenţa, Andrea della Valle, la finalul şedinţei de pregătire, informează violanews.com.

52 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Fiorentinei a încercat să-l consoleze pe Mutu

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu nu a părăsit şedinţa de pregătirea pe care o efectua la San Piero a Sieve împreună cu coechipierii. Jucătorul român s-a întreţinut, la finalul şedinţei de pregătire, cu preşedintele Fiorentinei, Andrea della Valle, ce a încercat să-l consoleze pe "Il Fenomeno", care părea foarte supărat după sentinţa TAS. Cei doi s-au îndreptat apoi la hotel în maşina preşedintelui", notează site-ul din Florenţa, citând Radio Blu.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, vineri, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că Mutu trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

TAS menţionează că jucătorul român este obligat să plătească suma de 17.173.990 de euro grupării Chelsea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici