Preşedintele lui Corinthians confirmă transferul brazilianului Gabriel Moscardo la PSG

În exclusivitate pentru Rádio Bandeirantes, viitorul preşedinte al lui Corinthians, Augusto Melo, a confirmat miercuri că Gabriel Moscardo (18 ani) va ajunge la PSG în zilele următoare.

66 afișări
Imaginea articolului Preşedintele lui Corinthians confirmă transferul brazilianului Gabriel Moscardo la PSG

Preşedintele lui Corinthians confirmă transferul brazilianului Gabriel Moscardo la PSG

"Din păcate, ciclul a ajuns la final, mintea lui este în altă parte, i-am dat libertatea de a alege, să fie fericit. El se îndreaptă spre Paris", a spus Melo, pentru Rádio Bandeirantes.

Această declaraţie confirmă informaţiile anterioare, care indicau că Moscardo a ajuns deja la un acord cu parizienii şi că cele două cluburi intră în ultimele etape de negociere a transferului, pentru o sumă despre care se zvoneşte că ar fi de aproximativ 25 de milioane de euro.

Considerat un talent nativ, jucătorul va ajunge la Paris cu foarte puţin timp de joc acumulat, după cum a menţionat Melo: "Este un jucător cu foarte puţin timp în lumea profesionistă, mi-aş dori să rămână mult mai mult timp."

Într-adevăr, Moscardo a ajuns în prima echipă a lui Corinthians abia în acest sezon, având 18 apariţii în Serie A braziliană, dintre care mai puţin de jumătate ca titular. Mutându-se pe un continent cu totul nou, el va avea nevoie, fără îndoială, de o perioadă de adaptare, acumulând progresiv timp de joc pentru a dovedi că este pregătit pentru această nouă provocare.

Moscardo joacă pe o poziţie similară cu cea a lui Manuel Ugarte (22 de ani) şi va încerca cu siguranţă să reproducă începutul excelent al noului său coechipier uruguayan, ca jucător al PSG.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici