Prima echipă care retrogradează din Liga 1 în acest sezon

  • Chindia Târgovişte a fost învinsă cu 1-0 de Poli Iaşi
  • Aflată pe ultimul loc în clasament, Chindia nu se mai poate salva de la retrogradare
  • Chindia a obţinut doar 6 puncte în ultimele 9 partide
1543 afișări
Imaginea articolului Prima echipă care retrogradează din Liga 1 în acest sezon

Prima echipă care retrogradează din Liga 1 în acest sezon

 

Chindia Târgovişte se întoarce în liga secundă. Aflată pe ultimul loc în clasament, Chindia a fost învinsă astăzi cu 1-0 de către Poli Iaşi şi nu mai poate să o depăşească matematic pe aceasta.
 
Cu 3 meciuri înainte de final, Chindia are 20 de puncte, cu 9 mai puţin decât Poli Iaşi. Formaţia lui Mircea Rednic are însă avantaj în meciurile directe. După 2-0 în partida tur, Passaglia a adus victoria astăzi pentru Iaşi printr-un gol din penalty în minutul 48.
 
Dinamo este şi ea în pericol să retrogradeze. Are 8 puncte sub Poli Iaşi, însă a jucat cu 6 partide mai puţin decât aceasta din cauza cazurilor de coronavirus de la echipă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici