Prima reacţie a Biancăi Andreescu după ce s-a impus în faţa Irinei Begu: "Ar fi fantastic"

Bianca Andreescu a reuşit să facă din nou un meci mare. În primul tur al turneului de la Miami, jucătoarea din Canada, de origine română, a întors rezultatul fantastic şi s-a impus iar în faţa Irinei Begu.

3652 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a Biancăi Andreescu după ce s-a impus în faţa Irinei Begu: "Ar fi fantastic"

Bianca Andreescu, după ce s-a inpus în faţa Irinei Begu: Am luptat cât am putut şi sunt foarte mândră de mine

După un prim set câştigat de sportiva din România, 6-4, şi minge de set tot pentru Begu în actul secund, 5-1, Andreescu a reuşit să răstoarne situaţia, să câştige 6-7 şi să se impună în setul decisiv cu 2-6.

"Am luptat cât am putut şi sunt foarte mândră de mine şi de cum m-am descurcat cu toată această situaţie. Cu cât e mai grea lupta, cu atât e mai dulce victoria. Am căpătat multă experienţă astăzi, dar sper ca pe viitor să nu mai ajung să salvez minge de meci pentru a câştigat. Ar fi fantastic să câştig două turnee consecutiv", a spus Bianca Andreescu, la finalul meciului cu Begu, care a durat două ore şi 35 de minute.

În turul doi, Andreescu (18 ani, nr, 24 WTA) o va întâlni pe americanca Sofia Kenin (20 de ani, nr. 34 WTA), în faţa căreia a pierdut ultimul ei meci, în semifinalele de la Acapulco.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici