Primele felicitări din România pe care le-a primit Simona Halep pentru victoria extraordinară obţinută la Roland Garros!

Preşedintele Klaus Iohannis a felicitat-o, sâmbătă, pe Simona Halep, după ce aceasta a câştigat primul său turneu de Mare Şlem din carieră, învingând-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros.

3525 afișări
Imaginea articolului Primele felicitări din România pe care le-a primit Simona Halep pentru victoria extraordinară obţinută la Roland Garros!

Primele felicitări din România pe care le-a primit Simona Halep pentru victoria extraordinară obţinută la Roland Garros!

”Felicitări, Simona Halep, pentru victoria extraordinară obţinută la Roland Garros! Primul trofeu de Grand Slam din carieră a venit după o finală în care campioana noastră a luptat pentru fiecare minge şi nu a renunţat în niciun moment. Bravo, Simona!”, a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Liderul WTA, Simona Halep, a câştigat primul său turneu de Mare Şlem din carieră, sâmbătă, după ce a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici