Puştiul minune al fotbalului mondial a acceptat provocarea lansată de Cristiano Ronaldo. Cum s-a descurcat Haaland

  • Cristiano Ronaldo (35 de ani) a lansat provocarea "The Livingroom Cup", care constă în câte abdomene pot fi executate în 45 de secunde
  • Erling Haaland (19 ani), jucătorul echipei Borussia Dortmund, a acceptat provocarea şi a reuşit 124 de ridicări
  • Cristiano Ronaldo deţine recordul cu 142 de abdomene reuşite în 45 de secunde
254 afișări
Imaginea articolului Puştiul minune al fotbalului mondial a acceptat provocarea lansată de Cristiano Ronaldo. Cum s-a descurcat Haaland

Sursa: Profimedia

Erling Haaland, jucătorul echipei Borussia Dortmund, a acceptat provocarea lui Cristiano Ronaldo, "The Livingroom Cup" (n.red. - Cupa Sufrageriei). Unul dintre cei mai doriţi jucători ai momentului s-a apropiat de performanţa starului portughez în executarea de abdomene într-un timp limită, 45 de secunde.

În vârstă de 19 ani, Haaland a executat 124 de abdomene, spre deosebire de jucătorul echipei Juventus, care deţine recordul de 142 de abdomene. 

 

Nici puştiul minune al campioanei Spaniei nu a reuşit să îl depăşească la abdomene pe Cristiano Ronaldo. Ansu Fati de la FC Barcelona a executat 103 ridicări în 45 de secunde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Retando la primera semana de #NikeLivingRoomCup #playinside @nike

A post shared by Ansu Fati (@ansufati) on

Apr 5, 2020 at 11:19am PDT

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici