R. Lucescu: Relaţia mea cu Copos este una amicală

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, marţi, că este în continuare sunat de George Copos, menţionând că relaţia actuală dintre ei este aşa cum trebuia să fie când lucrau împreună la Rapid.

1 afișare
Imaginea articolului R. Lucescu: Relaţia mea cu Copos este una amicală

Răzvan Lucescu: Relaţia mea cu George Copos este aşa cum ar fi trebuit să fie când lucram împreună

"Am mai fost sunat de domnul Copos. Relaţiile cu dânsul sunt amicale, sunt aşa cum ar fi trebuit să fie când lucram împreună. Nu mi-a cerut sfaturi. Nu are nimeni nevoie de sfatul meu. Dar acum începe o altă perioadă. Le doresc celor de la Rapid să fie fericiţi", a spus fostul tehnician al echipei giuleştene.

Lucescu a negat faptul că ar fi fost aşteptat la festivitatea organizată de FC Rapid cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la câştigarea primului titlu. "N-am fost aşteptat la festivitatea respectivă, pentru că dacă eram aşteptat primeam o invitaţie. N-am primit şi oricum nu ar fi fost corect. Gata, Răzvan Lucescu nu mai este la Rapid, antrenor este Bergodi. Iar Răzvan Lucescu este la Braşov. Nu trebuie să încurcăm lucrurile că nu face bine nici unuia nici altuia", a explicat antrenorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici