Radu Drăguşin şi Alex Paşcanu au completat luni lotul tricolorilor U21 condus de Adi Mutu

  • Tricolorii Radu Drăguşin şi Alex Paşcanu sunt ultimii doi fotbalişti ajunşi luni la prânz în cantonamentul din Ungaria, unde selecţionerul Adrian Mutu pregăteşte partida cu Olanda de la EURO 2021.
  • Cei doi s-au alăturat echipei şi au participat la primul antrenament în formula completă.
160 afișări
Imaginea articolului Radu Drăguşin şi Alex Paşcanu au completat luni lotul tricolorilor U21 condus de Adi Mutu

Sursa foto: Mediafaxfoto

Selecţionerul Adrian Mutu a organizat în cursul zilei de luni două antrenamente. Primul, cel de dimineaţă, a fost unul în mare parte tactic, conform frf.ro. Mutu şi-a aşezat elevii în teren, atât în ofensivă, cât şi în defensivă, şi le-a transmis acestora ce vrea de la ei la partida cu Olanda.

După amiază, a urmat o nouă şedinţă de pregătire, prima în formulă completă, cu Paşcanu şi Drăguşin ajunşi în cursul zilei în cantonament. Pentru că a evoluat duminică pentru echipa de club, Paşcanu nu s-a antrenat alături de colegii lui, efectuând un antrenament mai uşor, de refacere.

Ceilalţi 22 de jucători au lucrat intens cu mingea, iar partea a doua a şedinţei de pregătire a fost una tactică. La final, tricolorii şi-au reglat ţinta cu câteva şuturi de la distanţă!

În cursul zilei de luni, tricolorii mici au făcut cunoştinţă şi cu noul echipament oficial al loturilor naţionale de fotbal, cel în care vor evolua la Euro U21 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici