Răduţă: Am primit banii doar pe luna septembrie

Atacantul echipei Rapid, Lucian Răduţă, a declarat că jucătorii "alb-vişinii" şi-au primit salariile doar pe luna septembrie, şi nu pe două luni, însă este încrezător că această situaţie se va remedia.

17 afișări

"Doar pe luna septembrie s-au dat salariile, nu pe două luni cum s-a promis, aşa că sunt pe jumătate pline buzunarele. Tragem speranţă să luăm şi restul banilor. Nu pot să spun că nu suntem motivaţi dacă nu vin patronii la meci, dar ne-ar fi plăcut să vină", a spus Răduţă, vineri seară, la sosirea în Craiova pentru meciul de sâmbătă, în compania formaţiei Universitatea.

Directorul general adjunct FC Rapid, Nicolae Manea, speră ca banii primiţi de jucătorii rapidişti să-i impulsioneze pe aceştia în meciul cu Universitatea Craiova. "Avem probleme la club, nu ne ascundem, au fost plătiţi băieţii pe septembrie, deci mai au pe octombrie. E bine că i-au luat şi pe ăştia, sper că le-a mai crescut moralul. Sper să asistăm la un joc frumos", a mai spus Manea.

FC Rapid traversează în ultimele săptămâni o criză financiară majoră după ce omul de afaceri Fathi Taher a întrerupt finanţarea. Trei dintre cei patru componenţi ai Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Alexandru Bunea, Dragoş Nedelcu şi Constantin Zotta, au demisionat din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea giuleşteană. Totodată, Zotta a demisionat şi din funcţia de director general al clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici