Rafael Nadal şi soţia sa Mery aşteaptă primul copil

Potrivit revistei spaniole Hola, Rafael Nadal şi soţia sa Mery Perello aşteaptă primul lor copil. Fotografiile recente ale lui Mery din vacanţa lor pe un iaht confirmă zvonul, deşi cuplul nu a făcut încă publică vestea.

844 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal şi soţia sa Mery aşteaptă primul copil

Rafael Nadal şi soţia sa Mery aşteaptă primul copil

Rafa şi Mery sunt împreună încă din adolescenţă şi s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Nadal a declarat în repetate rânduri că i-ar plăcea să aibă copii, iar acum îl vom putea vedea în noul rol de tată la 36 de ani. Cei mai importanţi rivali ai săi, Roger Federer şi Novak Djokovic, au îmbrăţişat cu succes paternitatea, rămânând totodată competitivi.

Nadal se distrează zilele acestea alături de familie şi de prieteni pe frumosul său iaht şi a început să se antreneze pentru următorul turneu de la Wimbledon, aşteptând să vadă dacă piciorul îi va permite.

Spaniolul a trebuit să o ia de la capăt la începutul anului 2022, după ce a jucat doar două meciuri în a doua parte a anului 2021. Luptându-se cu o accidentare la piciorul stâng, Nadal s-a ridicat din nou deasupra problemelor fizice şi a început perfect noul sezon.

Astfel, a câştigat ambele titluri majore în acest an, cucerind Australian Open şi Roland Garros în acelaşi sezon pentru prima dată în carieră. La 36 de ani, Nadal este un lideru confortabil al sezonului, datorită acelor puncte de la Grand Slam-uri şi a celor patru titluri ATP.

Spaniolul se pregăteşte pentru Wimbledon în căutarea primul titlu la Londra după 12 ani. Nadal a fost nevoit să lipsească de la startul turneelor pe zgură de la Monte Carlo şi Barcelona din cauza unei coaste fracturate.

A revenit la Madrid şi Roma şi a obţinut doar câteva victorii, luptându-se cu problemele de sănătate la picior.

Nadal a mers la Paris împreună cu medicul său şi a avut nevoie de o injecţie cu infiltraţii în picior înainte de fiecare meci pentru a atenua durerea şi pentru a suporta meciurile mai lungi, în sistem cel mai bun din 5 seturi.

În cele din urmă a obţinut al 14-lea titlu la Roland Garros, din 18 participări.

Nadal i-a eliminat pe Felix Auger-Aliassime, Novak Djokovic şi Alexander Zverev în drumul spre finală, unde l-a înfruntat pe Casper Ruud, pe care l-a învins cu 6-3, 6-3, 6-0 în două ore şi 18 minute, obţinând al 22-lea titlu de campion major, care îl plasează la două lungimi în faţa lui Roger Federer şi Novak Djokovic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici