Rangers trece la scor de Borussia Dortmund. Barca şi Napoli remiză pe fondul dominării catalane

  • Primele 4 meciuri eliminatorii ale UEFA Europa League s-au jucat joi seara, cu începere de la ora 19.45, cu două capete de afiş.
  • Barcelona – Napoli şi Borusia Dortmund – Glasgow Rangers au monopolizat audienţele, scoţienii furnizând surpiza serii, într-un meci cu 6 goluri.
532 afișări
Imaginea articolului Rangers trece la scor de Borussia Dortmund. Barca şi Napoli remiză pe fondul dominării catalane

Barcelona – Napoli 1-1 (0-1)
Marcatori: Torres 59 (penalty) / Zielinski 29

Poate cel mai aşteptat meci al serii, Barca – Napoli s-a încheiat cu o remiză ce pare să îi avantajeze pe italieni, care au jucat joi seara în Spania cu misiunea clară de a nu pleca învinşi. Barca a dominat din toate punctele de vedere, având 65% posesie şi 21 de ocazii de poartă, cu 17 şuturi spre poarta lui Meret.

Ferran Torres a fost cel care a ratat cele mai mari ocazii de gol, într-un meci greu, în care românul Istvan Kovacs a avut nevoie de intervenţia VAR, atât pentru validarea golului napoletan cât şi pentru acordarea loviturii de pedeapsă din care a egalat Barcelona.

Returul promite să fie unul la fel de disputat, deschis oricărui rezultat.

Borussia Dortmund – Glasgow Rangers 2-4 (0-2)
Marcatori: Bellingham 51, Guerreiro 82 / Tavernier 38, Morelos 41, Lundstram 49, Zagadou 54 (autogol)

Fără Ianis Hagi, accidentat, Glasgow Rangers a furnizat una din primele surprize ale acestei faze a competiţiei, învingând clar Borussia, care pleca drept favorită certă, dar care nici nu a beneficiat de aportul starului norvegian Haaland.

Scoţienii au condus la pauză, nemţii nereuşind să pună cu adevărat probleme echipei conduse de Giovanni van Bronckhorst. Mai mult, la 1-3, Dortmund şi-a marcat şi un autogol, care le-a înmuiat definitiv picioarele, golul de 2-4 al lui Guerreiro neîndulcind deloc gustul amar al înfrângerii.

Sheriff Tiraspol – Braga 2-0 (1-0)
Marcatori: Thill 43 (panalti), Traore 83.

Moldovenii continuă să furnizeze rezultate surpriză în competiţiile europene, de data aceasta impunându-se în faţa portughezilor de la Braga, cu câte un gol marcat pe finalul fiecărei dintre cele două reprize. Cu o defensivă solidă şi cu un joc de contraatac percutant, Sheriff ar putea să obţină o calificare bine meritată, în retur.

Zenit St. Petersburg – Betis 2-3 (2-3)
Marcatori: Dzyuba 25, Malcom 28/Rodriguez 8, Willian Jose 18, Guardado 41

Un meci în care cele două echipe şi-au consumat golurile în prima repriză, în care au punctat de 5 ori, pentru ca în repriza secundă să nu mai nimerească plasa porţii adverse. Betis a marcat de două ori în interva de 10 minute, gazdele revenind şi egalând în doar 4 minute. Golul victorie oaspeţilor a venit cu 4 minute înainte de intrarea la vestiare. Spaniolii încep returul cu un avantaj important, însă ruşii sunt capabili oricând de o revenire.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici