Raţ: Publicul timişorean este fierbinte, dar dacă jucăm bine nu ne afectează

Fundaşul Răzvan Raţ a declarat că fanii echipei FC Timişoara sunt foarte pasionali, dar dacă formaţia sa va juca bine, presiunea acestora nu se va simţi.

12 afișări
Imaginea articolului Raţ: Publicul timişorean este fierbinte, dar dacă jucăm bine nu ne afectează

Raţ: Publicul timişorean este fierbinte, dar dacă jucăm bine nu are de ce să ne afecteze (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"De ce n-am câştigat la Doneţk? Fiindcă n-am jucat eu. Glumesc. Acum sunt recuperat şi sper să joc. Bucur este un vârf rapid, tehnic, care poate crea oricând probleme, mai ales pe contraatac. Păcat că nu m-au ascultat coechipierii mei când i-am avertizat asupra lui. Personal am mai jucat pe stadionul din Timişoara, în faţa publicului de acolo, care este unul fierbinte. Dacă jucăm bine, nu are de ce să ne afecteze presiunea fanilor Timişoarei. Mergem să câştigăm, nu avem altă variantă", a spus Raţ citat de cotidianul ucrainean Segodnia.

FC Timişoara va disputa miercuri, de la ora 20.30, în direct la Pro TV, partida retur a dublei manşe cu Şahtior Doneţk, din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor.

În tur, scorul a fost egal, 2-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici