Raţ: Timişoara nu este o echipă deloc rea

Fundaşul stânga român al echipei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, a declarat, vineri, că formaţia FC Timişoara, adversara ucrainienilor în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, nu este deloc o formaţie rea iar, jucătorii bănăţeni vor fi motivaţi de venirea antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.

42 afișări
Imaginea articolului Raţ: Timişoara nu este o echipă deloc rea

Raţ: Timişoara nu este o echipă deloc rea (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Avem o dublă cu cei de la Timişoara şi vom vedea ce o să fie. Timişoara nu este o echipă deloc rea. Acum, cu noul antrenor, Ioan Ovidiu Sabău, sunt şi mai motivaţi. Ovidiu este un om extraordinar şi cred că va face treabă bună la Timişoara, dar sper ca Şahtior să treacă mai departe", a spus Raţ la GspTv.

Fundaşul român a precizat că nu se teme de atmosfera de la meciul retur, de pe stadionul "Dan Păltinişanu".

"Vrem să câştigăm. Suntem prieteni înainte şi după joc cu cei de la Timişoara, dar în timpul meciului vom fi adversari. Nu are de ce să-mi fie teamă de atmosfera de la Timişoara. Am jucat pe multe stadioane. Cu siguranţă e mai frumos să joci cu foarte mulţi suporteri decât pe un stadion gol, chiar dacă suporterii sunt împotriva ta", a mai spus Raţ.

FC Timişoara va întâlni echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon.

Echipa timişoreană va disputa în deplasare prima manşă, programată la 28/29 iulie. Returul va avea loc la 4/5 august, la Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici