Raul Badiu “zboară” în Campionatul Mondial de Raliuri şi vânează podiumul în Estonia

  • Sibianul a mers bine la antrenamente, la Raliul Estoniei.
  • Anul trecut, pilotul român încheia pe 8 în țara baltică.
  • Raul Badiu va pilota un model Ford Fiesta Rally 4 și îl va avea copilot pe Rareș Fetean.
129 afișări
Imaginea articolului Raul Badiu “zboară” în Campionatul Mondial de Raliuri şi vânează podiumul în Estonia

 

Singurul român care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), Raul Badiu, se află în top 3 la juniori, după antrenamentele de la Raliul Estoniei. Sibianul își dorește primul podium în competiția mondială.
 
După ce în Portugalia s-a aflat mereu în top, dar a întâmpinat probleme tehnice, fiind forțat să abandoneze, Badiu este determinat să spargă gheața în Estonia. Anul trecut, pilotul român încheia pe 8 în țara baltică.
 
“E un moment important pentru noi și o clasare în top, pe care o vânăm de multă vreme, ar confirma eforturile noastre din tot acest timp pentru a fi în cea mai importantă competiție de raliuri din lume. Suntem mândri că reprezentăm România și vrem să ducem tricolorul cât mai sus”, a spus Badiu înaintea startului oficial.
 
Raul Badiu va pilota un model Ford Fiesta Rally 4 și îl va avea copilot pe Rareș Fetean. Anul trecut, cei doi au terminat pe 3 la juniori în etapa europeană din Ungaria și au câștigat Cupa Dacia pe plan intern.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici