Reacţie dură a unui jucător kosovar: "Decizia de a reveni pe teren a fost greşită" / "România, să-ţi fie ruşine de tine şi de modul în care gândeşti"

Jucătorul echipei naţionale din Kosovo, Mergim Vojvoda, a fost cel care a avut cea mai dură reacţie după meciul dintre România şi Kosovo, încheiat cu victoria României 2-0.

3803 afișări
Imaginea articolului Reacţie dură a unui jucător kosovar: "Decizia de a reveni pe teren a fost greşită" / "România, să-ţi fie ruşine de tine şi de modul în care gândeşti"

Reacţie dură a unui jucător kosovar: "Decizia de a reveni pe teren a fost greşită" / "România, să-ţi fie ruşine de tine şi de modul în care gândeşti"

Meciul a fost întrerupt pentru 40 de minute după ce suporterii români au afişat în prima repriză bannerul "Kosovo este Serbia".

Mergim Vojvoda a declarat după meci că a fost foarte greu să dea tot ce are mai bun după toată acea "situaţie gravă creată de fanii locali care au jignit atât jucătorii din Kosovo, cât şi statul Kosovo".

Vojvoda a cerut FIFA să reacţioneze pentru a nu mai permite astfel de lucruri în jocul de fotbal.

Printr-o reacţie pe "Instagram", el a spus că României ar trebui să-i fie ruşine pentru ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti, în timp ce şi-a exprimat mândria de a fi albanez. Vojvoda a cerut FIFA să reacţioneze pentru a nu mai permite astfel de lucruri în jocul de fotbal.

"România, să-ţi fie ruşine de tine şi de modul în care gândeşti. FIFA să reacţioneze astfel încât respectul să domine jocul. Cea mai mare mândrie a noastră este că suntem albanezi", a scris Vojvoda.

Mai mult, Vojvoda a spus că decizia de a reveni pe teren după întreruperea meciului a fost greşită.

În clasamentul grupei, România este pe locul 2, cu 12 puncte, devansată de Elveţia (14p), dar în faţa Israelului (11p).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici