Real Madrid l-a achiziţionat pe Pepe şi ar putea renunţa la Chivu

Gruparea Real Madrid l-a transferat, marţi, de la FC Porto, pe fundaşul central brazilian Kleper Laveran Lima Ferreira, cunoscut sub numele de Pepe, în urma acestei achiziţii clubul madrilen putând renunţa la aducerea românului Cristian Chivu, de la AS Roma, scrie Marca.

1 afișare
Imaginea articolului Real Madrid l-a achiziţionat pe Pepe şi ar putea renunţa la Chivu

Real Madrid l-a achiziţionat pe Pepe şi ar putea renunţa la Chivu

"Real Madrid şi FC Porto au ajuns la un acord, luni, pentru transferul fundaşului central Kleper Laveran Lima Ferreira, Pepe. Jucătorul va semna un contract pe cinci sezoane şi se va alătura imediat echipei madrilene", precizează gruparea din Madrid, pe site-ul său oficial.

Cotidianul spaniol comentează că "venirea lui Pepe exclude practic varianta transferului lui Chivu, deşi clubul madrilen şi AS Roma au încheiat deja un acord privind transferul fundaşului român".

Potrivit site-ului oficial al clubului FC Porto, Pepe a fost cedat la Real Madrid pentru 30 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici