Real Madrid s-a calificat în finala Campionatului Mondial al cluburilor

Echipa spaniolă Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor, s-a calificat în finala Campionatului Mondial al cluburilor, după ce a învins, marţi, la Marrakech, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia mexicană Cruz Azul, reprezentanta CONCACAF, în semifinalele competiţiei, informează site-ul FIFA.

369 afișări
Imaginea articolului Real Madrid s-a calificat în finala Campionatului Mondial al cluburilor

Real Madrid s-a calificat în finala Campionatului Mondial al cluburilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Sergio Ramos '15, Benzema '36, Bale '50 şi Isco '72.

Mexicanii au ratat un penalti prin Torrado, în minutul 40.

În cealalată semifinală se vor întâlni, miercuri, formaţia neo-zeelandeză Auckland City, reprezentanta Oceaniei, şi echipa argentiniană San Lorenzo, câştigătoarea Copei Libertadores.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici