Rednic a debutat cu o înfrângere la Alania Vladikavkaz

Antrenorul Mircea Rednic a debutat, miercuri, cu un eşec la conducerea formaţiei din liga secundă a Rusiei, Alania Vladikavkaz, scor 2-3, în faţa echipei Kamaz Naberejnie Celnîi, pe teren propriu, într-un meci din etapa a XXIII-a, la care tehnicianul nu a stat însă pe bancă, informează sport.ro.

22 afișări
Imaginea articolului Rednic a debutat cu o înfrângere la Alania Vladikavkaz

Rednic a debutat cu o înfrângere la Alania Vladikavkaz (Imagine: Mediafax Foto)

Rednic, care a fost numit, marţi, în funcţia de antrenor principal la Alania, nu şi-a condus echipa de pe banca tehnică, deoarece contractul său nu a fost înregistrat în timp util la liga rusă.

Cu 15 etape înainte de final, Alania Vladikavkaz ocupă locul al treilea în clasament, cu 40 de puncte, la patru puncte distanţă de liderul Şinnik Iaroslavl.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici