Rednic: Este o diferenţă mare între Buzău şi Dinamo

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, duminică, după victoria formaţiei sale, scor 3-1, în meciul cu Gloria Buzău, că este o diferenţă mare de valoare între cele două grupări.

16 afișări
Imaginea articolului Rednic: Este o diferenţă mare între Buzău şi Dinamo

Rednic: Este o diferenţă mare între Buzău şi Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o victorie importantă, meritată, venită după două meciuri mai puţin reuşite. Am întâlnit o echipă care a vrut foarte mult, a dorit punct sau puncte, dar nu a putut mai mult. Până la urmă e o diferenţă mare între cele două echipe. Totuşi ţin să remarc noua faţă a Gloriei, care joacă cu totul altceva decât a arătat în tur. Îmi pare rău de suporterii care au plecat trişti acasă, a fost o atmosferă foarte frumoasă aici la Buzău", a spus Mircea Rednic.

Antrenorul dinamovist este dezamăgit că jucătorii săi au încercat să conserve rezultatul de 3-0 şi spune că cei care au greşit vor plăti.

"Mă bucur că toţi cei trei atacanţi au înscris şi au depus un efort foarte mare. În ciuda victoriei, ar fi o nemulţumire. Jucătorii mei nu aveau voie să tempereze jocul, chiar dacă conduceau cu 3-0. Mai puteam marca, însă cine a greşit, va plăti", a mai spus Rednic.

Rednic a precizat că i-a schimbat pe Cosmin Moţi şi Ousmane N'Doye pentru ca aceştia să nu primească cartonaş galben şi să fie suspendaţi pentru partida din etapa următoare, în compania formaţiei FC Rapid.

"Rapid a devenit acum o candidată serioasă la titlu, pentru noi urmează un meci foarte important pe care, dacă îl câştigăm, vom face un pas mare către titlu", a explicat Rednic.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia Gloria Buzău, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Citeşte şi:

Gloria Buzău - Dinamo Bucureşti, scor 1-3

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici