Rezultatele sportivilor români înregistrate duminică la CM scrimă

Rezultatele înregistrate duminică de sportivii români la probele individuale de floretă masculin şi feminin din cadrul Campionatelor Mondiale de scrimă, care se desfăşoară la Paris.

72 afișări
Imaginea articolului Rezultatele sportivilor români înregistrate duminică la CM scrimă

Rezultatele sportivilor români înregistrate duminică la CM scrimă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

La proba de floretă masculin, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Radu Daraban, care a ajuns până în turul al treilea al competiţiei, unde a fost învins de germanul Peter Jobbich, scor 9-15. Românul nu a avut adversar în primul tur, iar în cel de-al doilea tur a trecut de bielorusul Serguei Byk, scor 5-4.

Românul Sălişcan Dumitru a ajuns până în turul al doilea, fiind învins de japonezul Suguru Awaji, scor 13-15. În primul tur, Sălişcan l-a învins pe grecul Filippos Nissim, scor 15-10.

De asemenea, Daniel Alexandru Diaconu a părăsit şi el competiţia în turul secund, după ce a pierdut în faţa ucraineanului Andrei Pogrebnyak, scor 6-15. În primul tur, Diaconu l-a învins pe ungurul Gabor Szabados, scor 15-6.

La proba feminină de floretă, Maria Udrea şi Ioana Adriana Dumitru au fost singurele sportive din România care s-au calificat în faza eliminatorie. Maria Udrea a pierdut primul joc, disputat în turul secund, împotriva sportivei japoneze Chie Yoshizawa, scor 7-15, iar Ioana Adriana Dumitru a fost învinsă, în primul tur, de olandeza Geurts Djinn, scor 9-15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici