Ribery: Domenech nu trebuie să plece

Internaţionalul francez Franck Ribery este de părere că selecţionerul echipei naţionale, Raymond Domenech, "nu trebuie să plece", în ciuda faptului că Franţa a părăsit Campionatul European încă din faza grupelor, cu doar un punct şi un singur gol marcat.

9 afișări
Imaginea articolului Ribery: Domenech nu trebuie să plece

Ribery: Domenech nu trebuie să plece (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Pentru mine, Domenech nu trebuie să plece, el trebuie să continue treaba alături de acest grup. Dacă s-au comis greşeli, el nu a fost singur acolo. Sincer, mi-ar plăcea să rămână", a declarat jucătorul echipei Bayern Munchen pentru cotidianul L'Equipe.

Pentru Ribery, viitorul naţionalei franceze este asigurat. "Această echipă poate realiza lucruri măreţe în anii care vor veni. Există o nouă generaţie care vine din urmă, cu multe calităţi. Eu personal deja mă gândesc la Campionatul Mondial din 2010", a adăugat mijlocaşul francez.

Franck Ribery s-a accidentat în minutul 8 al ultimei partide din grupa C de la Euro-2008, contra Italiei, pierdută de francezi cu scorul de 0-2, şi va fi apt de joc abia în luna septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici