Ricardo Grigore, în lacrimi după înfrângerea cu FCSB. Negoiţă l-a atacat dur

  • Dinamo - FCSB, din turul din semifinalele Cupei României, s-a încheiat 0-3.
  • Ricardo Grigore: „Mă simt ultimul om. Îmi vine să mă las”.
  • Ionuţ Negoiţă: „Înainte să plângă, Grigore mai bine se concentra pe fotbal”.
550 afișări
Imaginea articolului Ricardo Grigore, în lacrimi după înfrângerea cu FCSB. Negoiţă l-a atacat dur

Ricardo Grigore, în lacrimi după înfrângerea cu FCSB. Negoiţă n-a avut milă de el: „Mai bine se concentra pe fotbal, nu pe greve”

Ricardo Grigore a început să plângă la finalul meciului Dinamo - FCSB, scor 0-3. Fundaşul de 21 de ani a spus că îi vine să se lase de fotbal.

În 5 zile, Dinamo a pierdut două meciuri. Cu Sepsi în Liga 1 şi cu FCSB în semifinalele Cupei României. Dinamo se află pe penultimul loc în play-out, cu 17 puncte, la 13 distanţă de primul loc ocupat de Viitorul. 

Lacrimile lui Ricardo nu l-au impresionat pe patronul Ionuţ Negoiţă. 

Mă simt ultimul om. Acum, în momentul ăsta, îmi vine să mă las. Nu mai am cuvinte, credeţi-mă. Am crescut la clubul ăsta... Mereu am zis, la Dinamo, că vom face ceva în sezonul viitor. Apoi sezonul viitor.

Şi nu s-a întâmplat nimic. De trei ani acelaşi lucru. Trebuie să strângem rândurile, dar nu se mai poate. 

Nu ne trezim din coşmarul ăsta urât. Nu putem să dăm gol, să facem jocul de la antrenamente, unde avem răutate, posesie, atitudine. Când vine meciul, uităm fotbalul, cu toţii. FCSB ne-a prins într-o situaţie chiar foarte grea”, a spus Ricardo Grigore, la finalul meciului. 

Cred că înainte să plângă Grigore mai bine se concentra pe fotbal, nu să facă greve şi alte lucruri care nu se fac de profesionişti. Văd că jucătorii au fost foarte vocali. Ca Mihai Popescu, e a nu ştiu câta oară când cade în fund. Dar el e lider, îndeamnă jucătorii la revoltă, dar cade în fund! Toată lumea are pretenţii, vor salarii plătite la zi şi cât mai mari, dar la rezultate, să le trecem la şi altele.  Şi asta când am avut bugetul de play-off”, a spus Ionuţ Negoiţă, potrivit digisport.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici