Romain Bardet, locul 4 în clasamentul general, abandonează Giro d'Italia

Ciclistul francez Romain Bardet (Team DSM) a părăsit cursa din Giro. Francezul, care s-a îmbolnăvit joi, a fost nevoit să arunce prosopul la începutul etapei a 13-a, vineri. El se afla pe locul 4 la general.

86 afișări
Imaginea articolului Romain Bardet, locul 4 în clasamentul general, abandonează Giro d'Italia

Sursa Foto -@romainbardet, Twitter

Romain Bardet, care a arătat o formă foarte bună în Giro 2022 şi se afla pe locul 4 în clasamentul general, după două săptămâni de cursă, a fost nevoit să abandoneze vineri. La mai puţin de o oră după startul etapei a 13-a de la San Remo, francezul s-a oprit pe marginea drumului pentru a se urca în vehiculul directorului său sportiv. Echipa DSM a declarat că riderul s-a îmbolnăvit cu o zi înainte, iar starea sa s-a agravat peste noapte, împiedicându-l să continue cursa.

„Suntem trişti să confirmăm că @romainbardet a abandonat cursa #Giro. După ce s-a îmbolnăvit în timpul etapei de ieri, starea sa s-a agravat peste noapte şi, în ciuda tuturor eforturilor, nu mai este în măsură să continue cursa ”, a scris echipa sa pe Twitter.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici