România a câştigat Trofeul Carpaţi la handbal feminin

Echipa naţională de handbal feminin a României a câştigat Trofeul Carpaţi, disputat la Cluj-Napoca, după ce a învins, duminică, cu scorul de 32-30 (17-11), reprezentativa Germaniei.

186 afișări
Imaginea articolului România a câştigat Trofeul Carpaţi la handbal feminin

România a câştigat Trofeul Carpaţi la handbal feminin (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Golurile selecţionatei pregătite de Radu Voina au fost înscrise de Elisei - 6, Maier - 6, Neagu - 5, Lecuşanu - 5, Amariei - 4, Manea - 2, Meiroşu - 1, Balint - 1, Bârsan - 1 şi Cioaric - 1, în timp ce de la învinse s-a remarcat Steinbach, cu 7 goluri.

România a învins în toate cele trei meciuri şi a acumulat 6 puncte, fiind urmată de Ucraina şi Germania, ambele cu câte 4 puncte, şi Ucraina, fără niciun punct.

Portarul formaţiei României, Luminiţa Huţupan a primit titlul de cel mai bun goal-keeper al turneului.

Cea mai bună jucătoare a fost aleas Grit Jurack (Germania), în timp ce golgheterul competiţiei a fost Mina Jukopila (Croaţia), cu 21 de goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici