România dă joi startul europeanului de handbal feminin. Meciul România - Germania se joacă de la ora 19.00

  • Campionatul european de handbal feminin debutează joi în Danemarca
  • Meciul dintre România şi Germania, contând pentru grupa D, este în deschidere.
  • Selecţionerul consideră că numai echipa poate reprezenta un atu.
314 afișări
Imaginea articolului România dă joi startul europeanului de handbal feminin. Meciul România - Germania se joacă de la ora 19.00

Partida se joacă de la ora 19.00.

Selecţionerul Bogdan Burcea nu are însă la dispoziţie întreaga echipă. Laura Moisă se află în izolare pentru următoarele 7 zile după ce a fost confirmată pozitiv cu Covid 19. Ea poate să revină în lot doar după ce va avea două teste consecutive negative.

Denisa Dedu, colega ei de cameră, se află şi ea în izolare şi nu a fost trecută pe foaia de joc a meciului de joi, cu toate că testele ei sunt negative. E posibil totuşi ca ea să joace în meciul de sâmbătă împotriva Poloniei.

De altfel, întreg lotul s-a aflat în izolare, româncele efectuând primul antrenament abia la două zile după sosirea în Danemarca.

Bogdan Burcea spune însă că fetele au avut un program special de mişcare în camera de hotel, iar la primul antrenament comun s-au simţit foarte bine, au fost entuziaste, concentrate şi hotârate.

Despre absenţa Laurei Moisă şi a Crinei Pintea, antrenorul naţionalei a declarat pentru site-ul oficial al federaţiei: „Orice jucător pentru echipa României e important, Laura şi Crina sunt două jucătoare care au jucat la ultimele turnee finale, au avut meciuri în Champions League în acest an, erau jucătoare care puteau să ofere un plus acestei echipe. E cel mai uşor să te plângi de condiţii sau de neajunsuri, important e să ne concentrăm, să avem o echipă unită, să fim disciplinaţi şi să credem în şansa noastră”.

Selecţionerul consideră că numai echipa poate reprezenta un atu. Dacă jucătoarele de la 9 metri reuşesc să îmbrace jocul Cristinei Neagu, vor avea succes. Ele trebuie să aibă încredere în forţele proprii, să aibă încredere în ceea ce s-a pregătit în puţinul timp avut la dispoziţie şi să lupte până în ultima fracţiune de secundă pentru victorie.

Bogdan Burcea a anunţat şi echipa pentru meciul dintre România şi Germania:

  • Portari: Yuliya Dumanska, Ana-Maria Măzăreanu
  • Extreme stânga: Nicoleta Dincă, Ana Maria Iuganu
  • Interi stânga: Cristina Neagu, Anca Polocoşer
  • Coordonatori: Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Andreea Popa
  • Interi dreapta: Ana-Maria Ţicu, Ana-Maria Savu, Laura Popa
  • Extreme dreapta: Sonia Seraficeanu, Alexandra Dindiligan
  • Pivoţi: Lorena Ostase, Alexandra Subţirică Iovănescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici