România în grupă cu Hong Kong, Germania şi Polonia la JO-2008

Echipa feminină de tenis de masă a României va evolua în grupa C la Jocurile Olimpice de la Beijing, alături de Hong Kong, Germania şi Polonia, s-a decis la tragerea la sorţi efectuată, joi, la Beijing, informează site-ul ittf.com.

8 afișări
Imaginea articolului România în grupă cu Hong Kong, Germania şi Polonia la JO-2008

România în grupă cu Hong Kong, Germania şi Polonia la JO-2008 (Imagine: Mediafax Foto)

România, în componenţa Daniela Dodean, Elizabeta Samara, Iulia Necula, va evolua în primul meci cu Germania (13 august), în al doilea cu Hong Kong (14 august) şi în al treilea cu Polonia (14 august).

Componenţa celorlalte trei grupe este următoarea:

Grupa A: China, Austria, Croaţia, Republica Dominicană

Grupa B: Singapore, Olanda, Statele Unite ale Americii, Nigeria

Grupa D: Coreea de Sud, Japonia, Spania, Australia

Echipa României este a 13-a favorită dintre cele 16 echipe care participă la turneul olimpic, toate adversarele din grupa C fiind mai bine cotate într-un clasament dat publicităţii de Federaţia Internaţională de Tenis de Masă (ITTF). Astfel, Hong Kong este a treia favorită a competiţiei, Germania e cotată a şasea, iar Polonia a 12-a. Principala favotiră a turneului este echipa Chinei.

După prima fază a competiţiei, primele două clasate din fiecare grupă se califică în runda finală, urmând să lupte pentru medalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici